Лятна капама (Специалитет за гости)

Лятна капама (Специалитет за гости)

0

Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на парчета. Бутчетата също се измиват и се срязват на две. Доматите се нарязват на едро, лукът...

1

Лятна Капама

Преглед на най-новите 18 публикации относно лятна капама в Edin.bg. Разгледай най-новото за лятна капама в нашия сайт.
Капама

Капама

5

червен пипер и олиото. И след това започват да се подреждат месо, зеле и най-отгоре се слагат отново няколко цели листа зеле. Печете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....

Телешка капама

Телешка капама

, лука, чесъна, целината, дафиновия лист и магданоза. Сложете капак и задушавайте ястието на бавен огън около 2 часа....

Заешка капама

Заешка капама

. Прибавяме и подправките и оставяме така яхнията за още 10 -15 минути. Когато приготвената Заешка капама поизстине, сервираме....

Домашна капама

Домашна капама

олиото, виното и зелевия сок. Върху съда слагаме алуминиево фолио и захлупваме с капака. Печем 1 час на 220 градуса и след това намаляме...

Софийска Капама

Софийска Капама

На дъното се поставя сланината. Върху нея се нарежда нарязаното на дребно кисело зеле и се притиска към сланината. Върху него се...

Празнична капама

Празнична капама

капака. Или пък можете да запечатате капака с тесто. Гювечът се слага в студена фурна, която се включва на максималната температура, докато...

Вкусна капама

Вкусна капама

луканката. Залейте ястието с 3 к.ч. вода (3:1 с ориза), затворете капака на гювеча и го поставете в студена фурна, включете я на 200 градуса и печете приготвената капама за 90 минути, до готовност на месото....

Родопска Капама

Родопска Капама

Кокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...

Банска Капама

Банска Капама

вкус, в противен случай не. Печене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака...

Моята капама

Моята капама

13

с алуминиево фолио и тогава се слага капакът, аз не го направих и така си стана чудесна. За автентична и традиционна рецепта на капама...

Яйца Капама

Яйца Капама

4

Първо се сваряват яйцата. Като изстинат се белят и се режат на две, по дължина. В тиган се слага олиото и маслото. Като се загрее мазнината...

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: