Лятна Капама

Разгледай всички 74 избрани предложения за лятна капама в Един.бг.
Агнешко капамаАгнешко капамаНарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Мързелива капамаМързелива капамаРазпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капамаНарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Лятна войнишка чорбаЛятна войнишка чорбаНарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...
Бабината лятна манджаБабината лятна манджаНакрая посоляваме и поръсваме с наситнен пресен магданоз бабината лятна манджа. Поднасяме, докато е още гореща....
Традиционна Капама в глинен съдТрадиционна Капама в глинен съдТрадиционната Капама в глинен съд е готова....
Кокошка капама с лук и чесънКокошка капама с лук и чесънПодберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...
Икономична лятна чорба от тиквичкиИкономична лятна чорба от тиквичкиНарежете на ситно пресния лук и вътрешността на тиквичките и ги запържете в загрятото масло. Когато омекнат, добавете брашното и разредете запръжката...
Лятна супа с градински зеленчуциЛятна супа с градински зеленчуциПочистваме морковите и целината и ги настъргваме на едро ренде. Слагаме ги да се варят в подсолена вода заедно със ситно нарязания лук. Когато...
Бърза лятна манджа за вечеряБърза лятна манджа за вечеряСервирайте бързата лятна манджа с хубав домашен хляб и сирене по желание. Добър апетит!...
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераЗатворете с капак и печете 30 минути. Отстранете капака на йенската тенджера и печете още 15 минути....
Мариновани свински бузиМариновани свински бузиПоставете ги в купа с капак. Направете малки разрези по цялата част. Обелете чесъна и го нарежете на филийки....

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: