Лесен Ябълков Мармалад

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за лесен ябълков мармалад в Един.бг.
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат....
Лесни детски бисквити с мармаладЛесни детски бисквити с мармаладИмате уникални лесни детски бисквити с мармалад....
Лесна ябълкова тортаЛесна ябълкова тортаПрехвърляме тестото в предварително намазнена форма, отгоре полагаме пласт настъргани ябълки, размесени със захарта, галетата и орехите....
Лесен ябълков сладкиш с елда и канелаЛесен ябълков сладкиш с елда и канелаСложете хартия за печене и изсипете сместа за ароматния ябълков сладкиш....
Лесен сладкиш с ябълки и канелаЛесен сладкиш с ябълки и канелаЗаливаме изстиналия ябълков сладкиш със сладката плънка и запичаме за още десет минути в силна фурна....
Лесен солен пайЛесен солен пайВ купа си смесваме киселото мляко, разбитите яйца, бакпулверът, пресятото брашно, нарязаните на ситно шунка и кисели краставички. Овкусяваме със...
Лесен плодов сладоледЛесен плодов сладоледПърво си разбиваме сметаната. В съд отделяме белтъците от жълтъците и ги разбиваме. Към жълтъците добавяме 3 с.л. захар и бием докато получим...
Лесен бисквитен пудингЛесен бисквитен пудингБисквити се начупват на малки парчета и се смесват в купа. Приготвя се пудингът, като в тенджерка се загрява 400 мл прясно мляко със захар, докато...
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пайСложете 3/4 от тестото в намазнена и набрашнена тава и го намажете с мармалад/сладко от боровинки....
Лесен Зебра КексЛесен Зебра КексВ дълбока купа чукнете яйцето, добавете млякото с угасената в него сода, захарта, брашното, ванилията и олиото. Разбъркайте старателно с лъжица -...
Лесен сладък саламЛесен сладък саламРазбийте омекналото масло със захарта. Добавете към тях начуканите орехи, разбитите яйца, смлените бисквити, ванилията и какаото. Омесете добре...
Лесен спаначен пудингЛесен спаначен пудингПочистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: