Лесен Тиквеник

Разгледай всички 31 подбрани съвети за лесен тиквеник в Един.бг.
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пайСмесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него. Сложете...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сосЛукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...
Лесен орехов сладкишЛесен орехов сладкишБием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...
Лесен пържен сафридЛесен пържен сафридПриготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото. Почистваме добре рибките, осоляваме ги и ги оставяме да престоят поне 30 минути...
Лесен спаначен пудингЛесен спаначен пудингПочистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...
Лесен печен фазанЛесен печен фазанПочистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа. След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
Тиквеник с ябълки и тикваТиквеник с ябълки и тикваВ тенджерка смесете рендосаните ябълки и тиква. Добавете към тях кафявата захар, половината масло, канелата и сметаната. Бъркайте на умерен огън 5...
Лесен ориз със зеленчуциЛесен ориз със зеленчуциИзмийте ориза, отцедете го и го сложете да се задушава в дълбок тиган, докато стане готов. Прибавете морковите, отцедения грах, маргарина и солта...
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сиренеКартофите сурови се настъргват на едро ренде. Прибавят се галетата заедно с нарязания на много ситно лук и малко сол. Полученото тесто се омесва...
Лесен сладкиш с кайсииЛесен сладкиш с кайсииРазбиваме маслото със захарта поне 20 минути, след което прибавяме един по един жълтъците и разбиваме още 10 минути. Прибавяме половината брашно и...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: