Как се прави кадаиф

Разгледай всички 74 избрани предложения относно как се прави кадаиф в Един.бг.
Праз фрикасеПраз фрикасеПразът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Праз по гръцкиПраз по гръцкиПолзва се само бялата част на праза....
Kюфтета с празKюфтета с празЗадушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз....
Праз с маслиниПраз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио....
Пържен праз мекициПържен праз мекициПочистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад....
Чорба от празЧорба от празПоръсваме със ситно нарязан джоджен и сваляме от чорбата с праз огъня. Поръсваме чорбата с черен пипер....
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехиПрибавете праза, нарязан на парченца с дължина около 3 см, и задушете на тих огън, докато омекне лукът....
Младо свинско с празМладо свинско с празВ друг съд загрейте маста и запържете праза, нарязан на дълги парчета....
Картофена салата с празКартофена салата с празСвареният праз също се отцежда и се смесва с картофите. Картофената салата се поднася с копър....
Какво да правя при прилошаване?Какво да правя при прилошаване?И най-големият пътешественик няма да осъществи мечтите си да обиколи света, ако не се справи с прилошаването по време на път. Прилошаването при пътуване...
Чорба от сирене и празЧорба от сирене и празСлед 10 минути се сваля от огъня и се прави застройка с яйцата и киселото мляко....
Пъстра зимна супа с празПъстра зимна супа с празНарязвате на дребно праза и морковите и заливате с подсолена вода. Добавяте подправките и варите до омекване на морковите....

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: