Задушено Телешко в Тенджера под Налягане

Открий всички 74 кулинарни идеи относно задушено телешко в тенджера под налягане в Един.бг.
Задушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушават се в тенджера под налягане заедно с водата, бялото вино и маслото, докато омекнат напълно....
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко ШкембеПредварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне....
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноПоставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
Пиле с ориз в тенджера под наляганеПиле с ориз в тенджера под наляганеСвалете налягането, като поставите тенджерата в студена вода....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешко с кисел сос в тенджераТелешко с кисел сос в тенджераМного подходяща гарнитура за това задушено телешко са сварените макарони, картофено пюре или обикновени пържени картофки. Да ви е сладко :)...
Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Задушено телешко с моркови и дюлиЗадушено телешко с моркови и дюлиПриготвеното задушено телешко се сервира, поръсено със ситно нарязан копър, а отстрани се декорира с останалите продукти....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофиСваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Зелен фасул задушена яхния с телешко месоЗелен фасул задушена яхния с телешко месоКаквито и модерни тенджери да сте приготвили, приберете ги. Тази невероятна яхния става най-вкусна в пръстен съд....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушеноНачукваме с дървен чук бутчето и го шпиковаме на няколко места със скилидки чесън. Посоляваме го от всички страни и го поръсваме с червен пипер, след...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: