Език в масло в гювече

Език в масло в гювече

0

Почистете езика и сложете да се вари в тенджера под налягане. Извадете го, обелете го и го нарежете на парчета. Загрейте половината масло и...

1

Език в Масло в Гювече

Колекция на най-новите 12 теми за език в масло в гювече в Edin.bg. Разгледай най-новото за език в масло в гювече в сайта.
Език в гювече

Език в гювече

2

измиват. Продуктите се режат на дребни парчета и се задушават в малко масло за десетина минути. След това с полученото се покрива езикът. По...

Език в масло

Език в масло

2

поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....

Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Език с кашкавал в гювече

Език с кашкавал в гювече

2

сгъсти сосът и накрая прибавяме и чесъна. Приготвяме си гювечетата, като най-отдолу подреждаме парчетата език, заливаме със соса, върху соса...

Свински език в чесново масло

Свински език в чесново масло

извадете и след като се охлади леко го обелете от горната страна. Нарежете на тънки парчета и пригответе чесновото масло, като разтопите маслото в...

Език с масло на фурна

Език с масло на фурна

2

Езикът се почиства и се слага да се свари с черен пипер на зърна, дафинов лист и лъжица оцет. Свареният език се обелва и нарязва на филии...

Език с картофи в гювече

Език с картофи в гювече

. Зеленият лук се измива и нарязва. Печените чушки се обелват и нарязват. Дъното на всяко гювече се намазва с масло. След това се нареждат...

Език с Масло и Гъби

Език с Масло и Гъби

тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...

Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Задушен телешки език с гъби и масло

Задушен телешки език с гъби и масло

Телешкият език се сварява в обикновена тенджера за около 2 до 3 часа или до готовност. В тенджера под налягане се поставя почистения език с...

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: