Боб с Джолан в Тенджера под Налягане

Открий всички 23 кулинарни идеи за боб с джолан в тенджера под налягане в Един.бг.
Задушено заешко в тенджера под наляганеЗадушено заешко в тенджера под наляганеЗадушеното заешко в тенджера под налягане е готово....
Задушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушават се в тенджера под налягане заедно с водата, бялото вино и маслото, докато омекнат напълно....
Пиле с ориз в тенджера под наляганеПиле с ориз в тенджера под наляганеСвалете налягането, като поставите тенджерата в студена вода....
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераОтстранете капака на йенската тенджера и печете още 15 минути....
Свинска супа от джоланСвинска супа от джоланСварете джолана в тенджера под налягане за половин час с щипка сол. Извадете и накъсайте на малки парчета....
Класическо свинско със зеле в тенджераКласическо свинско със зеле в тенджераКласическото свинско със зеле в тенджера е готово....
Телешко с кисел сос в тенджераТелешко с кисел сос в тенджераТова ястие го знам от баба ми. Нарязвате телешкото на средно големи парчета и го запържвате от всички страни до зачервяване. Когато месото се...
Пиле с грах в йенска тенджераПиле с грах в йенска тенджераПрехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания лук и задушете до прозрачност....
Свински джолан с картофи на фурнаСвински джолан с картофи на фурнаСвинският джолан с картофи на фурна се пече на 180 градуса до готовност на месото около 150 минути....
Боб по ХайдушкиБоб по ХайдушкиЗа този вкусен печен боб измийте боба, покрийте го със студена вода и го заварете. След като кипне, изхвърлете водата, изплакнете го под течаща...
Печени картофи с бутчета в йенска тенджераПечени картофи с бутчета в йенска тенджералимони – на 4 ладийки, скилидките чесън – на филийки и ги изсипете върху измитите със студена вода и подсушени бутчета, наредени в намазнена йенска тенджера...
Зрял боб с туршияЗрял боб с туршияЗалейте фасула със студена вода, сварете го с една глава ситно нарязан лук и малко олио и го овкусете със солта и черния пипер. Запържете до златисто...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: