Боб с Джолан в Тенджера под Налягане

Открий всички 23 кулинарни идеи за боб с джолан в тенджера под налягане в Един.бг.
Задушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушават се в тенджера под налягане заедно с водата, бялото вино и маслото, докато омекнат напълно....
Пиле с ориз в тенджера под наляганеПиле с ориз в тенджера под наляганеСвалете налягането, като поставите тенджерата в студена вода....
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераОтстранете капака на йенската тенджера и печете още 15 минути....
Телешко с кисел сос в тенджераТелешко с кисел сос в тенджераТова ястие го знам от баба ми. Нарязвате телешкото на средно големи парчета и го запържвате от всички страни до зачервяване. Когато месото се...
Пиле с грах в йенска тенджераПиле с грах в йенска тенджераПрехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания лук и задушете до прозрачност....
Класическо свинско със зеле в тенджераКласическо свинско със зеле в тенджераКласическото свинско със зеле в тенджера е готово....
Печени картофи с бутчета в йенска тенджераПечени картофи с бутчета в йенска тенджералимони – на 4 ладийки, скилидките чесън – на филийки и ги изсипете върху измитите със студена вода и подсушени бутчета, наредени в намазнена йенска тенджера...
Омлет от зрял бобОмлет от зрял бобНакисваме фасула от предната вечер. На другия ден изхвърляме водата, заливаме го с нова и го варим до готовност. Отцеждаме и пасираме зрелия боб...
Зрял боб с туршияЗрял боб с туршияЗалейте фасула със студена вода, сварете го с една глава ситно нарязан лук и малко олио и го овкусете със солта и черния пипер. Запържете до златисто...
Зрял боб с майонезаЗрял боб с майонезаНамачкайте боба, смесете го с майонезата и солта. Прехвърлете сместа в салатиерата и гарнирайте с нарязаните маслини, краставички, морков и ситно...
Зрял боб с винен сосЗрял боб с винен сосБобът се сварява да готовност. Олиото се загрява и в него се запържва до зачервяване ситно нарязаният лук. Добавя се червен пипер и запръжката...
Стерилизиран зелен боб в бурканиСтерилизиран зелен боб в бурканиЗа приготвянето на стерилизиран боб е необходимо да се изберат здрави шушулки, без лико. Бобът е хубаво първо да се накисне за 10 минути във вода...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: