Edin.bg»Избрани Колекции»Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане

Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане

Прегледай всички 12 избрани предложения за джолан с кисело зеле в тенджера под налягане в Edin.bg.
Свинско с кисело зеле в тенджера под наляганеСвинско с кисело зеле в тенджера под наляганеКиселото зеле се нарязва и се прибавя към месото в тенджерата под налягане. Разбърква се и се пържи около 5 мин....
Джолан чорба в тенджера под наляганеДжолан чорба в тенджера под налягане
Джолан чорбата в тенджера под налягане е готова....
Супа от джолан в тенджера под наляганеСупа от джолан в тенджера под налягане
Супата от джолан в тенджера под налягане поднасяме със скълцан магданоз....
Постно зеле в тенджера под наляганеПостно зеле в тенджера под налягане
2
Поръсете готовото зеле с прясно нарязан магданоз и сервирайте топло. Постното зеле в тенджера под налягане е готово....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинския джолан с кисело зеле печете за 90 минути на 200 градуса....
Пуешко със зеле в тенджера под наляганеПуешко със зеле в тенджера под налягане
Варете пуешкото с кисело зеле за два часа. Ако ползвате тенджера под налягане - половин час след вдигане на парата....
Боб с кисело зеле в тенджераБоб с кисело зеле в тенджера
3
Бобът с кисело зеле в тенджера е готов....
Джолан с кисело зеле в глинен съдДжолан с кисело зеле в глинен съд
Джоланът с кисело зеле в глинен съд е готов....
Кисело зеле със свински джолан на фурнаКисело зеле със свински джолан на фурна
Най-лесно джоланът се сварява в тенджера под налягане, като преди да се сложи капакът се отпенва....
Агнешка главичка в тенджера под наляганеАгнешка главичка в тенджера под налягане
Агнешката главичка в тенджера под налягане е много вкусна....
Задушено заешко в тенджера под наляганеЗадушено заешко в тенджера под налягане
Задушеното заешко в тенджера под налягане е готово....
Задушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушени пържоли в тенджера под налягане
Задушават се в тенджера под налягане заедно с водата, бялото вино и маслото, докато омекнат напълно....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: