Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и...

1

Бавно Печен Джолан

Колекция на авторски 48 публикации за бавно печен джолан в Edin.bg. Разгледай най-новото за бавно печен джолан в нашия сайт.
Бавно печен свински джолан в гювеч

Бавно печен свински джолан в гювеч

Свинският джолан се измива и подсушава. Поръсва се със сол, черен и червен пипер. Накрая се овкусява със суха мащерка, след което се поставя в...

Бавно печен джолан в глинен съд

Бавно печен джолан в глинен съд

глинен гювеч. Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа. Поднасяте печения свински джолан със салата. По желание изберете друга гарнитура за вашия джолан в гювеч....

Бавно печен свински врат

Бавно печен свински врат

тавичката се се покрива с алуминиево фолио. Пече се във фурна на 160 градуса около 3 часа. След това се маха фолиото и около месото се...

Бавно Печено Телешко

Бавно Печено Телешко

температурата трябва да стане 150 градуса. Следва още час печене и накрая похлупакът се отстранява. Ястието се допича, докато сосът се сгъсти....

Бавно печено агнешко бутче

Бавно печено агнешко бутче

минути на 200 градуса без вентилатор. След това намаляваме на 160 отново без вентилатор продължаваме да печем бавно печено агнешко бутче още 2.5 часа....

Бавно печено пълнено агне

Бавно печено пълнено агне

Взима се по-голямата част от агнето - агнешки врат, плешка, гърди и ребрена част - без слабините. Разполовява се, така че да е възможно да се...

Бавно печено агнешко

Бавно печено агнешко

Вземете една купичка и в нея сложете зехтина и подправките, добавете настъргана лимонова кора и разбъркайте. Месото почистете от мастните ципи...

Бавно печена свинска плешка

Бавно печена свинска плешка

Загрейте фурната на 175 градуса. Смесете заедно солта, чесъна и черния пипер. Намажете с тази смес месото и го натрийте добре. Сложете...

Бавно печена сьомга

Бавно печена сьомга

захарта се разтвори. Оставете да къкри за 2 минути непокрито, без да бъркате и снемете. Бавно охладете сладки сос, добавете скълцаните ситно червена люта чушка и кориандъра. Поднесете порция риба, залята с чили соса....

Бавно печени празнични телешки ребърца

Бавно печени празнични телешки ребърца

Смесваме солта с пипера и поръсваме ребрата. В половината от маслото и олиото ги запържваме до златисто кафяво. Изваждаме ги и на тяхно...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за...

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: