Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен плодов сладоледПърво си разбиваме сметаната.
В съд отделяме белтъците от жълтъците и ги разбиваме.
Към жълтъците добавяме 3 с.л. захар и бием докато получим...
Лесен печен фазан
Почистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа.
След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
Лесен класически козунак
Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира.
Пресейте минимум два пъти брашно и...
Лесен пилешки пастет
Почистете добре дробчетата и пилешкото месо и ги нарежете на парчета.
Сварете ги в малка тенджера заедно с чушката и моркова - добавете дафиновия...
Лесен бисквитен пудинг
Бисквити се начупват на малки парчета и се смесват в купа.
Приготвя се пудингът, като в тенджерка се загрява 400 мл прясно мляко със захар, докато...
Лесен Зебра Кекс
В дълбока купа чукнете яйцето, добавете млякото с угасената в него сода, захарта, брашното, ванилията и олиото. Разбъркайте старателно с лъжица -...
Домашен разсолник
Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен борш
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Лесен сладкиш от кроасаниБанани нарежете на филийки, също и кроасаните.
Наредете кроасани, после банан, шоколад и така до изчерпване на количествата.
Залейте сладкиша...
1
Лесен сладкиш с кайсии
Разбиваме маслото със захарта поне 20 минути, след което прибавяме един по един жълтъците и разбиваме още 10 минути. Прибавяме половината брашно и...
Лесен кейк с орехи
Бием яйцата със захарта до побеляване, след което прибавяме брашното и постепенно мазнината, която сме избрали. Следват лимоненената кора и ромът....
Лесен сладкиш със сироп
Разбиваме продължително жълтъците на пищна пяна, след което прибавяме ванилията. Отделно разбиваме белтъците на гъст сняг.
Започваме да прибавяме...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: