Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек паприкаш по УнгарскиЗаекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста.
Изважда се в тенджера, а в мазнината се изпържва...
Говеждо задушено (фалшив заек)
Говеждото месо се почиства от ципи и се слага в марината, приготвена от равни части оцет и вода, кипната предварително с подправките.
На другия...
Пълнен лук с кайма
При поднасяне залейте пълнения лук с нарязан магданоз, зелен лук и разтопено масло.
По желание под него може да наредите и кръгчета домат....
Пълнен лук на пещ
С тази смес се пълнят лучените кошнички. След това се запичат за около 15 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна....
Лук, пълнен с леща
Изпичаме ястието от пълнен лук във фурната за около 30 минути и го поръсваме с наситнен магданоз....
Пълнен шаран с орехи
Загрейте фурната на 200 градуса. Печете шарана около 90 минути или до готовност.
Пълненият шаран с орехи е много вкусен....
Пилешки пържоли на фурна с горчица
Поднасят се пилешки пържоли на фурна с горчица с гарнитура пюре от картофи.
Да Ви е сладко!...
Сладки макарони на фурна с фарфале
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете макароните до готовност.
Поднесете макароните на фурна топли....
Свински пържоли на фурна с бира
Извадете свинските пържоли на фурна с бира, изчакайте леко да изстине и сервирайте....
Печени картофи на фурна с розмарин
Картофите се пекат в силна фурна до изпарение на водата и докато порозовеят.
Печените картофи на фурна с розмарин са готови....
Свински пържоли на фурна с вино
Загрейте фурната до 190 °C.
На дъното на тавичка сипете олио и подредете свинските пържоли, без да ги застъпвате....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: