Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди с бяло вино по бургаскиПочистете много добре мидите и ги сипете в тенджера. Прибавете маслото и сипете бялото вино.
Сложете капака и оставете мидите да се задушават....
Супа от праз с миди и броколи
Поднесете супата с миди топла.
Поднесете всяка порция с броколи и зехтин.
Супата от праз с миди и броколи е страхотна!...
Бешамел сос
Загрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато.
Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Сос асорти
Използвайте като сос за печено месо.
Можете да съхранявате соса няколко дни в хладилник....
Лек чеснов сос
Поднесе лекия чеснов сос в красива сосиера със стрък пресен копър или магданоз.
Прекрасна идея за вкусен сос за зеленчуци!...
Сос с каймак
Загрейте маслото и запържете за кратко брашното до златисто.
Разредете запръжката с киселото мляко, магданоза и пасирания чесън. Оставете да ври...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: