Сос с каймак

MarianeMariane
Новак
6944440
Сос с каймак
31/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • масло - 2 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • магданоз - 1 с.л.
  • чесън - 4 - 5 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете за кратко брашното до златисто.

Разредете запръжката с киселото мляко, магданоза и пасирания чесън. Оставете да ври на тих огън не повече от 15 минути.

Сосът по чудесен начин подчертава вкуса на печена риба, картофи или яйца.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: