Edin.bg»Избрани Колекции»Шафранов сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шафранов сос

Шафранов сос

Открий всички 12 кулинарни идеи относно шафранов сос в Edin.bg.
Бешамел сосБешамел сосЗагрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Сос АрабиатаСос Арабиата
В подходяща тенджерка се загрява зехтина и в него се запържват нарязаните на дребно лук и скилидки чесън. Към тях се добавят червеното вино, захарта...
Сос асортиСос асорти
Нарежете на ситно почистените лук, домати, краставици, кисели краставички и чушка. Добавете ситно нарязания пелин и магданоз, горчицата, маринования...
Чеснов сос АйолиЧеснов сос Айоли
Налейте зехтина във висок съд, чукнете вътре яйцето, изстискайте лимоновия сок и добавете предварително нарязания на едро чесън. Посолете сместа...
Сос с ягоридаСос с ягорида
Загрявате маслото и запържвате брашното до златисто. Прибавяте водата и при непрекъснато бъркане слагате пресованата и прецедена ягорида, солта...
Класически ванилов сосКласически ванилов сос
Много от домашните кремове, които се приготвят, се поднасят, залети с ванилов сос, затова и давам тази рецепта за Класически ванилов сос. Разбиваме...
Сос с морковиСос с моркови
Загрейте маслото и запържете брашното до светла запръжка. Разредете с бульона, добавете настърганите моркови и сол на вкус. Оставете соса да се...
Сос с каймакСос с каймак
Загрейте маслото и запържете за кратко брашното до златисто. Разредете запръжката с киселото мляко, магданоза и пасирания чесън. Оставете да ври...
Фин доматен сосФин доматен сос
Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаните зеленчуци. Когато омекнат, добавете доматената салца или доматите, настъргани на ренде...
Кето гъбен сосКето гъбен сос
Загрейте зехтина в тиган на среден огън. Добавете наситнения лук и смлян чесън и задушете, докато лукът стане прозрачен и ароматен. Добавете...
Класически сос БешамелКласически сос Бешамел
В касерола загрейте млякото, мащерката, дафиновия лист и лука. Изчакайте да заври и махнете от котлона. Затворете с капак и оставете за 10 минути....
Класически бешамелов сосКласически бешамелов сос
В подходящ съд се загрява кравето масло. След като загрее съдът се дръпва от котлона, прибавя се брашното и се разбърква. Температурата на котлона...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: