Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кафе по ескимоскиДобавете към всяка от тях по 1 разбит със захар жълтък.
Поръсете с пръчици и поднесете....
1
Печурки по провансалски
Гъбите се запържват в маслото, докато им се изпари водата. След това се овкусяват със сол и черен пипер.
От обелените и ситно нарязани домати,...
Кебапчета по провансалски
Омесете каймата, задушения и накълцан спанак, ситно нарязаните магданоз и копър, настъргания лук, яйцата, черния пипер и солта и оформете от сместа...
Пиле по кипърски
В сгорещеното олио изпържете разделеното на порции пиле и прибавете брашното, лимоновия сок, чубрицата и начупения дафинов лист.
Намалете котлона...
Киш по лотарингски
Омесете тесто от брашното, маслото, солта и водата, разточете го на тънка кора, сложете я във форма, предварително намазана с масло, и на няколко...
Калмари по средиземноморски
Като алтернатива можете да сервирате вашето рагу от калмари с паста по избор, ориз басмати или кускус....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: