Айвар по сръбски

IlariaIlaria
Новак
2131
Айвар по сръбски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Повечко брускети пригответе, защото няма да може да спрете да хапвате този айвар"

Необходими продукти

  • чушки - 300 г
  • патладжани - 300 г
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • олио
  • сол
  • чесън
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо изпечете патладжаните и чушките. Задушете ги и ги обелете, почистете ги от семената.

Минете изпечените зеленчуци през месомелачка.

Овкусете лютеницата с лимонов сок, чесън, сол, олио и черен пипер.

Айварът по сръбски е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: