Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Захарно Тесто за Торти

Как се Прави Захарно Тесто за Торти

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как се прави захарно тесто за торти в Edin.bg.
Тесто с мая и млякоТесто с мая и млякоКогато след около 2 часа тестото втаса, прибавете яйцата, солта и захарта, разтворени в млякото....
Малки толумби с парено тестоМалки толумби с парено тесто
След като изстинат, може да си хапнете от малките толумби с парено тесто....
Солен пай с многолистно тестоСолен пай с многолистно тесто
Да ви е сладко с този уникално вкусен солен пай с многолистно тесто!...
Локумени пурички с бирено тестоЛокумени пурички с бирено тесто
Извадете сладките върху хартия, поръсена с пудра захар, като поръсете с пудра и отгоре. Локумените пурички с бирено тесто са готови....
Солени Кифлички с Готово ТестоСолени Кифлички с Готово Тесто
Тестото разделете на 2 топки. Всяка от тях разточете на кръгла кора, която разрежете на триъгълници....
Тесто за кифли с маяТесто за кифли с мая
За да приготвим тесто за кифлички, първо трябва да разтворим и активираме маята. Загряваме млякото до приятно топла температура....
Домашно тесто за пица със зехтинДомашно тесто за пица със зехтин
Домашното тесто за пица със зехтин е готово....
Тесто за питки, кифли и тутманициТесто за питки, кифли и тутманици
От готовото тесто може да оформите различни печива - тутманик, питки, сладки и др. Тестото за питки, кифли и тутманици е готово....
Кошнички с бутер тесто и тикваКошнички с бутер тесто и тиква
Поръсете с пудра захар и поднесете. Кошничките с бутер тесто и тиква са готови....
Лесно тесто за мекици в хлебопекарнаЛесно тесто за мекици в хлебопекарна
Лесното тесто за мекици в хлебопекарна е много сполучливо....
Банички от бутер тесто с каймаБанички от бутер тесто с кайма
Печете баничките от бутер тесто с кайма до готовност на 180 градуса....
Кренвиршки за закуска с бутер тестоКренвиршки за закуска с бутер тесто
Кренвиршките за закуска с бутер тесто са готови....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
52
42
33
22
10
Дай твоята оценка: