Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Пълнен ЛукИздълбайте вътрешността на лучените глави ги бланширайте в тенджера с вряла вода за около 5 минути.
Обелете моркова, настържете го на едро ренде...
Патица с лук
Почистваме добре патицата, овкусяваме я със сол и черен пипер и я запържваме в маслото от всички страни до зачервяване.
Когато патицата се запържи...
Картофени гнезда с кайма
Върху нея от картофеното пюре се оформят гнезда, в които се поставят кюфтенца от кайма....
Солена торта от кайма
В каймата добавете настъргания лук, счукания чесън, накълцания магданоз, яйцата, черен пипер и сол на вкус, разбъркайте, прибавете ситно нарязания...
Пухкава вита баница
Изпечете витата баница да готовност, а когато я извадите я покрийте за кратко с кърпа, за да се задуши.
Пухкавата вита баница е много вкусна....
Баница Утринна Дебеланка
Вземете една кора за баница и я намажете с част от сместа. Натрошете сирене и навийте на руло, което се поставя в тава за печене....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
55
41
30
21
10
Дай твоята оценка: