Начин на приготвяне
Обрийте с лимонов сок метална суха купа. Сипете вътре белтъците и ги разбийте с миксера. Добавете захарта и когато сместа започне да сгъстяване (след 7-8 минути разбиване) сипете нишестето.
След 5 минути разбиване сипете белтъчната смес в пош със звездовиден накрайник.
Оформете мини торти с кух центъра. Изсушете ги в загрята на 70-75 градуса фурна (с вентилатор) за около 2 часа.
Напълнете основите с приготвения крем от сметаната, маскарпонето и уркасата. Слепете ги две по две, а отгоре също шприцовайте по малко сметанов крем.
Украсете целувчените торти с ягодов топинг и свежи плодове по избор.
Целувчените тортички Павлова със сметанов крем са готови.