Начин на приготвяне
Нарежете на тънки люспички картофите. Изпържете ги в малко загрято олио.
Когато поомекнат, прибавете нарязаната чушка и продължете готвенето, като от време на време трябва да разбърквате.
С помощта на решетъчна лъжица извадете запържените зеленчуци в купа. Намачкайте ги леко и добавете към тях яйцата, крема сиренето и малко сол.
Вземете франзелите и направете разрез отгоре на всяка една - да се получи нещо като лодка. Издълбайте ги.
Напълнете хлебчетата със зеленчуковата смес и поръсете с настърган кашаквал.
Отгоре добавете ситно нарязан магданоз и запечете за кратко до разтопяване на кашкавала.
Пълнените хлебчета с картофи и кашкавал са много вкусни!