Edin.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени печурки с кашкавал и бекон

Пълнени печурки с кашкавал и бекон

Пълнени печурки с кашкавал и бекон
Снимка: Албена Асенова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Пълнени печурки с кашкавал и бекон може да поднесем с бяло вино или други любимо питие."

Необходими продукти

  • гъби - 8 бр. едри печурки
  • синьо сирене - 80 г
  • бекон - 100 г пушен
  • кашкавал - 100 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махаме пънчетата на почистените гъби и ги осоляваме леко.

В отворите слагаме по малко надребнен бекон и синьо сирене.

Подреждаме всички пълнени гъби върху хартия за пеене в тава.

Отгоре слагаме ръсваме рендосан кашкавал.

Печем предястието от гъбки за 20 мин. на 190 градуса.

Пълнени печурки с кашкавал и бекон може да поднесем с бяло вино или други любимо питие.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: