Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Шишчета»Табиетлийски дробчета с бекон и печурки

Табиетлийски дробчета с бекон и печурки

Табиетлийски дробчета с бекон и печурки
Снимка: Добринка Петкова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Табиетлийски дробчета с бекон и печурки за истински празник на масата."

Необходими продукти

  • печурки - 300 г
  • бекон - 300 г пушен (на тънки слайсове)
  • пилешки дробчета - 500 г
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата за ястието трябва да са почистени и подсушени с домакинска хартия. Нарежете ги на еднакви парчета.

Беконът трябва да е на фини слайсове, а гъбите - да са разполовени.

С лентите бекон увийте всяко парче пилешко дробче.

След това на шишчета нанизвайте дробче с бекон, печурки, дробче и т.н.

Изпечете апетитните шишчета в оребрен тиган или на добре загрята скара, като не забравяте да обръщате шишчетата.

Изпечените шишчета овкусете с подправките и ги поднесете с леки гарнитури.

Табиетлийските дробчета с бекон и печурки са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: