Edin.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички на тиган с кашкавал и колбас

Банички на тиган с кашкавал и колбас

Банички на тиган с кашкавал и колбас
Снимка: Стоянка Русенова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3

Необходими продукти

  • кашкавал - 200 грама
  • кори за баница - 500 грама
  • яйца - 2 броя
  • кисели краставички - 1 буркан (400 грама)
  • маслини - 100 грама
  • колбас - 100 грама
  • маруля
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгънете всяка една кора за баница наполовина.

Наситнете колбаса, кашкавала и краставичките. Обезкостете маслините и също ги наситнете.

Намажете всяка кора с олио и сложете от плънката. Сгънете от двете страни и навийте.

Разбийте яйцата и потопете всяка баничка в тях.

Загрейте достатъчно количество олио в тиган и изпържете баничките. Поднесете ги върху свеж лист маруля.

Баничките на тиган с кашкавал и колбас са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: