Торта Маркиза за ценители

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Новак
261
Торта Маркиза за ценители
Снимка: Динева Р.
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Всички вкъщи ще оценят тази разкошна тортичка - със сигурност ще искат и по две парчета"

Необходими продукти

  • пудра захар - 300 г
  • краве масло - 300 г
  • шоколад - 300 г
  • яйца - 2 бр.
  • сметана - 500 г
  • бишкоти - 500 г
  • сладкарски крем - сoc Шато
  • ванилия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото заедно със захарта и добавете разтопения на водна баня шоколад.

Разбъркайте сместа и добавете жълтъците. Овкусете я с ванилията.

Наредете бишкоти във форма за торта по дъното и стените и изсипете крема.

Сложете десерта във фризера за няколко часа.

Обърнете го след това и го гарнирайте с бишкоти, сметана и сладкарски крем.

Оставете бишкотената торта в хладилник за няколко часа.

Тортата Маркиза за ценители е много вкусна.

Добър апетит!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: