Edin.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Паниран хайвер с бира

Паниран хайвер с бира

Паниран хайвер с бира
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Със сигурност ще ви се услади този паниран хайвер с биричката"

Необходими продукти

  • хайвер - 500 г от шаран
  • брашно - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • лимонов сок
  • бира - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте хайвера добре и го овкусете със сол и лимонов сок.

Разбийте яйцето с бирата на пяна и топете всяко парче хайвер в панировката, а после в брашно.

Пържете панирания хайвер в дълбок тиган със сгорещена мазнина.

Получава се страхотно мезенце.

Опитайте и вие този паниран хайвер с бира.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: