Edin.bg»Избрани Колекции»Тарама хайвер с грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тарама хайвер с грис

Тарама хайвер с грис

Открий всички 12 кулинарни идеи относно тарама хайвер с грис в Edin.bg.
Тарама хайвер с галетаТарама хайвер с галетаПоднесете хайвера изстуден, гарниран с маслини, репички, резени лимони и др....
Тарама хайвер с галета и лукТарама хайвер с галета и лук
След кратко разбиване, може да поднесете тарама хайвера с галета и лук с препечени филийки....
Фалшива тарама с грисФалшива тарама с грис
Сервирайте фалшивата тарама с грис с маслини....
Зимна салата хайверЗимна салата хайвер
Накисваме хляба в студена вода. Междувременно счукваме чесъна с малко сол. Когато стане на каша, прибавяме ореховите ядки и счукваме и тях....
Апетитен зелен хайверАпетитен зелен хайвер
Към тях добавяме и домата, който обаче сме оставили да се поизцеди, за да не разводни прекалено много нашия зелен хайвер....
Паниран хайвер с бираПаниран хайвер с бира
Опитайте и вие този паниран хайвер с бира....
Зелен хайвер с яйцаЗелен хайвер с яйца
Зеленият хайвер се украсява с клонки от магданоза или свежи домати, нарязани на колелца....
Хайвер от чеснов лукХайвер от чеснов лук
Хайверът от чесън има гладка консистенция на майонеза и страхотен вкус....
Зелен хайвер със сиренеЗелен хайвер със сирене
Изпичате патладжаните, задушавате ги и ги белите . След това ги нарязвате и стривате с помощта на дървено чукче. Отделно стриваме добре сиренето...
Грис палачинкиГрис палачинки
Разбийте яйцата със солта и захарта. Постепенно прибавете всички останали продукти, без кокосовото масло, и разбъркайте. Оставете сместа да...
Зелен хайвер с пържени доматиЗелен хайвер с пържени домати
Изпичаме патладжаните на котлон или във фурната на силен огън и ги обелваме. Счукваме чесъна със сол, прибавяме го към обелените патладжани и...
Вегетариански хайвер с доматена салцаВегетариански хайвер с доматена салца
Бием хайвера с тел поне 20-ива минути, овкусяваме със сол и малко оцет. По желание аранжираме с маслини и магданоз преди поднасяне....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: