Edin.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с яйца, брашно и галета

Паниран кашкавал с яйца, брашно и галета

Паниран кашкавал с яйца, брашно и галета
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Лесен паниран кашкавал - всеки може да го приготви"

Необходими продукти

  • яйца - 1 брой
  • кашкавал - 2 парчета (твърд)
  • панко галета - 3 - 4 с.л.
  • брашно - 1 лъжица
  • мармалад - по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Твърдия кашкавал оваляйте в брашно и от двете страни.

Разбийте яйцето в чиния.

Потопете оваляния кашкавал в яйцето, а след това го панирайте с галетата.

Загрейте достатъчно количество олио в тиган.

Изпържете панирания кашкавал до хубав златист цвят. Отцедете върху кухненска хартия и сервирайте с мармалад по ваш вкус.

Панираният кашкавал с яйца, брашно и галета е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: