Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Свински джолан с ароматни подправки на фурна

Свински джолан с ароматни подправки на фурна

Свински джолан с ароматни подправки на фурна
Снимка: Севда Андреева
3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
5
"И отново дойде времето, когато ще приготвим вкусно свинско джоланче"

Необходими продукти

  • кимион - 1 ч.л.
  • сол
  • къри - 1 с.л.
  • свински джолан - 1.5 кг
  • олио - 1 к.ч.
  • подправки - 1 с.л. за скара
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрийте свинския джолан с мазнина и сместа от сухите подправки. Оставете за час в хладилник.

Оставете месото в гювеч и сипете чаша вода.

Печете свинското за два час на 180 градуса.

Поднесете свинския джолан с ароматни подправки на фурна с гарнитура по желание.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: