Начин на приготвяне
Разбийте яйцето с киселото мляко. Оваляйте хубаво пилешките крилца в тази смес и ги оставете за 20-тина минути.
Омесете всички посочени подправки с брашното.
Извадете крилцата от млечната смес и ги оваляйте хубаво в ароматната смес. Оставет ги да престоят върху хартия за 10-тина минути.
Загрейте олиото в дълбок тиган. Изпържете крилцата до готовност, като от време на време ги обръщате.
Отцедете панираното пиле върху кухненска хартия.
Поднесете с млечен сос от майонеза, кисело мляко и наситнен чесън.
Панираните пилешки крилца с ароматни подправки са готови.
Ако ви харесва тази рецепта, опитайте непременно и тези рецепти за крилца.