Начин на приготвяне
В единия край на крилцата направете разрез на месото, стигайки го кокала. Отлепете място и с помощта на пръстите си го избутайте, за да стигне до другия край.
Внимателно обърнете месото, защото кожата трябва да отиде от вътрешната страна.
Получава се джобче, което ще виси на двете тънки кокалче на крилцето. Посолете отвън.
Наситнете продуктите за плънката и ги смесете.
С лъжичка напълнете джобчетата, но много внимателно, за да не ги откъснете.
Потапяйте всяко пълнено крилце първо в брашно, след това в разбити яйца и накрая хубаво оваляйте в галета.
Загрейте достатъчно количество олио и изпържете крилцата от всички страни до хубав златист цвят.
Отцедете пърженото пиле върху кухненска хартия.
С фолио увийте кокалчетата и сервирайте веднага.
Панираните пилешки крилца с пълнеж от бекон са готови.