Бърза свинска чорба

Аника ВойтАника Войт
Новак
9311k
Бърза свинска чорба
Снимка: Аника Войт
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Вече е време да приготвите и вие тази свинска чорбичка"

Необходими продукти

  • моркови - 1 брой
  • свинско месо - 400 грама
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • чушки - 1 бр. червена
  • фиде - 1 гнездо
  • магданоз - 4 стръка
  • целина - 2 стръка (само листа)
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки кубчета. Сипете го в тенджера, залейте с подсолена вода и го сложете да се свари.

Когато е напълно готово, извадете месото и запазете бульона.

Наситнете лука, а моркова настържете. Задушете ги в сгорещена мазнина. Когато поомекнат, добавете доматеното пюре, което сте размили с малко вода. Посолете и овкусете с черен пипер.

Към задушените зеленчуци добавете накъсаното месо, целината и магданоза (наситнени). Сипете бульона и разбъркайте.

Гответе свинската супа до готовност. Накрая натрошете фидето и варете до омекването му.

Бързата свинска чорба е готова.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: