Начин на приготвяне
Нарежете на тънки ивички лука. Прехвърлете ги в дълбока купа, добавете котлетите и залейте с виното.
Разбъркайте добре и покрийте купата. Приберете в хладилник за 1 ден. Така пържолите ще се мариноват и ще омекнат.
Извадете ги от маринатата и леко ги подсушете. Слжоете ги върху дъска за рязане и леко ги начукайте. Натрийте ги с кимион и черен пипер, изчакайте да се поотпуснат.
Загрейте малко зехтин в тиган и изпечете котлетите и от двете страни. Не ги обръщайте често, за да не ги пресушите.
Поръсете със сол и още малко зехтин, сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Консумирайте пържолите докато още са топли, защото месото става по-жилаво, когато изсъхне.
Маринованите свински котлети на тиган са готови.