Начин на приготвяне
Картофите почистваме и сваряваме, след което нарязваме на колелца.
Поставяме тиган на котлона с маслото и малко олио и изчакваме да се разтопи.
Нареждаме резените картофи в загрятото масло, поръсваме със солта и черния пипер.
Оставяме да се запържат от едната страна и след това ги обръщаме от другата.
Почистваме си чесъна, лука и чушката, домата и нарязваме на ситно.
Вземаме си друг тиган, където запържваме съставките, като след това добавяме доматеното пюре.
Готовата смес изсипваме върху картофите, като върху тях нареждаме карначетата в кръгове.
Поставяме във фурната и печем на 220 °C за 10 минути.
Вадим и поставяме по 1 яйце във всеки кръг карначета.
Отгоре поръсваме с настърган кашкавал и отново поставяме във фурната за да се запекат.
Вадим и поднасяме карначета с яйца и кашкавал.