Начин на приготвяне
Начупете бисквитите на дребно, разтопете маслото и го сложете при тях. Разбъркайте и сложете бисквитите в тава. Приберете за 15 минути в хладилник.
Смесете и разбийте пудрата захар, заквасената сметана и крема сиренето. Разбъркайте и поставете върху блата. Върнете чудния чийзкейк в хладилника.
Разрежете част от ягодите наполовина. Наредете по стената на тавата. Другите ягоди нарежете на дребно.
Добавете към тях захарта и сока от лимон. Щом заврат, добавете желатина, предварително разтворен в студена вода. Оставете да изстине и пасирайте.
Сипете сместа с ягодите върху тортата и приберете ягодовия чийзкейк в хладилника.
След 12 часа извадете и декорирайте ягодовия чийзкейк с крема сирене и сметана с цели ягоди.