Начин на приготвяне
Първо смелете бисквитите до получаване на ситни трохи. Използвайте робот или блендер.
Смесете бисквитените трохи с разтопеното масло. Добавете смления шамфъстък и разбъркайте добре.
Сипете сместа във форма за торта и притиснете с ръка, за да я заравните и да се получи блат. Сложете го да стегне в хладилника.
Започнете да приготвяте крема за тортата. Пасирайте авокадото, смесете го с маскарпонето, крема сиренето, ванилията и захарта. Добавете към крема ситно смления шамфъстък.
Сипете крема с авокадо върху блата и поръсете с шамфъстък. Сложете чийзкейка да стегне в хладилник за поне 2 часа.
Чийзкейкът с крема сирене, маскарпоне и шамфъстък е чуден, опитайте го!
Коментари