Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребра»Печени ребра с медена глазура

Печени ребра с медена глазура

НикиНики
Новак
13363k
Печени ребра с медена глазура
Снимка: Ники
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Поднесете вкусните ребърца още топли - гарнирайте ги със свежа салата или печени картофки"

Необходими продукти

  • ребра - 2 кг свински
  • кетчуп - 100 г
  • мед - 100 г
  • чесън на прах - 1 щипка
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребра.

Смесете в малка купичка меда, кетчупа и подправките.

Овкусете ребрата добре, прехвърлете ги в тавичка и ги покрийте с алуминиево фолио.

Оставете ги за няколко часа в хладилник.

Изпечете ги на скарата и от двете страни до готовност.

Поднесете вкусните ребърца още топли - гарнирайте ги със свежа салата или печени картофки.

Печените ребра с медена глазура са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: