edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шницели»Сочни Шницели от Андалусия

Сочни Шницели от Андалусия

Мария СимоваМария Симова
Новак
117
5
3k
20
Сочни Шницели от Андалусия
Снимка: Мария Симова
1 / 2
15/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
"Сочни шницели, поднесени с картофки, които всеки би искал да си хапне"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолата на тънко с дървено чукче.

Сложете я заедно с лист топено сирене върху бекона, отгоре отново сложете топено сирене и бекон.

Завийте я и я закрепете с клечки за зъби.

Оваляйте пържолата първо в брашно, после в разбитото заедно с галетата яйце.

Пържете я в загрята мазнина на умерена температура до готовност, а след това я извадете върху кухненска хартия, за да се отцеди добре.

Сервирайте вкусните шницели с гарнитура по желание.

Опитайте и вие тези Сочни Шницели от Андалусия.

Добър апетит!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: