Начин на приготвяне
Загрейте прясното мляко заедно със захарта.
През това време разбъркайте пудинга с малко количество прясно мляко и след това го изсипете във вече горещото мляко на котлона. Бъркайте, за да се сгъсти и го махнете от огъня.
В отделна подходяща купа разбийте сметаната с миксер и отделете малко количество за украса.
Отделно след това разбийте заквасената сметана заедно с пудрата захар и внимателно я смесете с пудинга.
Пригответе желатина на водна баня и добавете и него в кремообразната смес.
Вземете една купа, покрийте я с прозрачно фолио и наредете в нея парчета от сладкото руло.
Изсипете отгоре част от крема, наредете малко кръгчета банан и продължете да ги редувате по този начин - завършете с ред бисквити , тъй като те ще са основата на шоколадовата торта.
Сложете я да се охлади за няколко часа и я обърнете върху поднос.
Загрейте течната сметана, добавете парченца шоколад и залейте десерта след това.
Украсете бързата шоколадова торта от готово руло със сметана, листа мента и малинки.
Оставете сладкиша да се охлади и му се насладете.
Да ви е сладко!