Розов крем за торта

Аника ВойтАника Войт
Новак
9311k
Розов крем за торта
Снимка: Аника Войт
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
"Страхотен розов крем за торта - за да приготвите най-апетитния сладкиш"

Необходими продукти

  • масло - 225 г (меко)
  • пудра захар - 2 ч.ч. и половина
  • сирене - 200 г Филаделфия
  • ванилия - 1 бр.
  • ягоди - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ягодите, след което ги нарежете на малки парчета. Поставете ги много хубаво да се отцедят от излишната вода.

Това е важно, за да не рискувате крема да стане прекалено течен.

С помощта на миксер или друг подходящ кухненски робот разбийте мекото масло заедно с предварително пресятата пудра захар.

Разбивайте до получаване на пухкав крем за торта.

По средата на разбиването на крема добавете и ягодите. Продължавайте да разбивате.

На финала се прибавя и крема сиренето с ванилията и се продължава в разбиването до получаването на разкошен, нежен и лек крем.

Розовият крем за торта е подходящ както за торти, така и за кексчета и украса на различни десерти.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: