Начин на приготвяне
Свинското контрафиле нарязваме на парчета.
Начукваме с помощта на чукче за пържоли, така че да се изтънят.
Овкусяваме и от двете страни със сол и черен пипер и прибираме в хладилника.
Плънката си приготвяме, като нарязваме на дребно лука, задушаваме го до омекване в част от мазнината.
При омекването прибавяме нарязаните на дребно гъби.
Задушаваме и тях, след което отстраняваме от котлона и оставяме настрана.
Започваме да си приготвяме свинско вретено, като си изваждаме месото от хладилника и разпределяме плънката.
Навиваме на руло, зашиваме и овалваме в брашно.
Поставяме в тиган и изпържваме до готовност.
Приготвяме си салата от маруля и лук, овкусяваме и разбъркваме добре.
Я чиния поставяме свинско вретено от контрафиле, салата и поднасяме .