Начин на приготвяне
Нарежете на жулиени всички продукти (без гъбите). В уок разтопете маслото и запържете пилешкото филенце, овкусено с къри и сол.
Добавете чушката, нарязаните на филийки гъби и пържете 2-3 минути. След това добавете краставичките и гответе за още 1 минути.
В отделен тиган сипете зехтина и прибавете сметаната с топеното сирене. Разредете с малко топла водичка, овкусете с подправките и гответе за 5 минути, като постоянно разбърквайте.
След това сипете сметановия сос при пилето, разбъркайте и прехвърлете в йенска тава. Печете във фурна около 15 минути.
Сервирайте задушеното пиле с пресен магданоз и в компанията на чаша бяло вино.
Пилешките филенца в сос на фурна са готови.