Бисквитена торта Сърце

Бисквитена торта Сърце
Снимка: Admin
1 / 2ВИДЕО
06/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции10

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците и захарта. Добавете 100 мл от млякото и брашното. Бъркайте до получаване на еднородна смес. Останалото мляко загрейте до точка на кипене.

Сипете в него яйчената смес, като бъркате непрекъснато. Намалете котлона на най-ниска степен и бъркайте до хубаво сгъстяване на крема.

Прибавете маслото и махнете от огъня. Покрийте със стреч фолио съда и оставете да се охлади.

Щом кремът изстине, пригответе заливката. Загрейте внимателно сметаната на водна баня, начупете вътре шоколада и бъркайте до разтопяване. Махнете от котлона и също охладете.

Използвайте форма за торта или малка продълговата форма. Наредете ред бисквити, които са топнати в мляко. Върху тях се нанася крем, след още един ред бисквити.

Залейте бисквитената торта с получения шоколадовия крем и нека престои в хладилник за 1 нощ.

Бисквитената торта Сърце е готова.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: