Начин на приготвяне
Започваме с приготвянето на крема за тази вкусна бисквитена торта.
В отделен съд разтворете ваниловото нишесте с няколко лъжички прясно мляко. Бъркайте до получаване на гладка смес, старайте се да няма останали бучки. Към него добавете захарта и жълтъците. Отново разбъркайте добре.
Затоплете прясното мляко до момент малко преди да кипне. В този момент добавете разтвореното нишесте, прибавете и маслото.
Намалете силата на котлона на минимална степен и започнете да бъркате енергично.
Необходими са само 5 минути и кремът е готов и сгъстен.
В подходящ съд натрошете пакета с ванилови бисквити. Направо върху него изсипете и крема. Смесете двете съставки. Изравнете добре с шпатула. Отгоре украсете с настърган черен шоколад тортата с крем.
Приберете в хладилника за няколко часа Бисквитена торта с натрошени бисквити.