Начин на приготвяне
Брашното се поставя в купа и към него се прибавят захарта, ванилията, солта и мекото краве масло. Разбърква се до получаване на пясъчно тесто.
Добавя се яйцето и се замесва тесто. Поставя се в стреч фолио и в хладилник за 30 минути.
Тестото се разточва и от него се изрязват кръгчета с размер 6 сантиметра. Нареждат се в тава, постлана с хартия за печене. На половината от кръгчетата се изрязват дупки с помощта на малка капачка.
Сладките се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса 15 минути.
Бисквитите се охлаждат.
Течният шоколад, ако е необходимо, леко се затопля и се поставя в пош с кръгъл накрайник.
Върху кръгчетата, които нямат дупка, се поставя от течния шоколад. Похлупват се с кръгчетата с дупка.
Бисквитките се поръсват с пудра захар.
Да ви е сладко! Бисквитките за кафе са чудни.