Начин на приготвяне
Месото се измива много добре. Нарязва се на малки парченца с големина на хапки.
Солта се разбърква с олиото, докато се разтвори. Прибавя се червеният, черният пипер и кимионът. Разбърква се.
Белтъците се разбъркват много добре и се прибавят в сместа.
Нарязаните парчета месо се разбъркват много добре в маринатата и се оставят в хладилник за 1 час.
Пържат се в сгорещено олио, като първоначално се слагат заедно с маринатата за 10 мин., докато месото пусне водата, след което с лъжица се премахва 2/3 от течността и пърженето продължава до златисто.
Чушките се измиват, почистват и нарязват на пръчици. Гъбите се измиват и нарязват на полумесец. Лукът се почиства, измива и нарязва на полумесец.
След като месото е изпържено, в същата мазнина, която е с маринатата, се запържват зеленчуците.
Крехките пържени свински хапки са готови.