Печени зеленчуци в буркани

18/06/2019
Приготвяне70 мин.
Готвене180 мин.
Общо250 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо341
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките от семките, опичаме ги и обелваме. Опичаме патладжаните, обелваме ги и ги нарязваме на парченца. Объркваме зеленчуците със захарта и оцета.

Посоляваме на вкус. Прибавяме към сместа по малко сгорещено олио. Запържваме леко и добавяме наситнените магданоз и чесън.

Насипваме сместа от печени зеленчуци в буркани, затваряме с капачки и стерилизираме 20 минути.

Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие
Приготвяй си тази рецепта в:
Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие
18.00 лв.
Виж ››

Модерна, практична и с незалепващо покритие - мечтаната универсална тава за всяка кухня

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар