Обикновена рибена супа по бургаски

19/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 700 г лаврак
  • лук - 1 глава, кромид
  • яйца - 1 бр.
  • грис - 3 с.л.
  • джоджен - 1 щипка
  • оцет - на вкус
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете почистената риба в марля и я варете във вода с малко олио и разрязаната на четири глава лук.

И когато се свари, я накъсайте лаврака на парчета, прибавете гриса и джоджена и застройте супата с яйцето и оцета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар