edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Кебап»Агнешки кебап по шопски

Агнешки кебап по шопски

Агнешки кебап по шопски
18/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре нарязаното на дребни късчета агнешкото месо със ситно нарязаните лук, магданоз, джоджен и люта чушка.

Залейте с разтопеното масло, подправете със солта, червения и черния пипер, разбъркайте отново, сипете виното и оставете сместа за 5-6 часа на хладно място.

Сложете кебапа в тавичка, намазана с масло, залейте с 1 ч.ч. топла вода и печете до готовност.

Поднесете готовия агнешки кебап със зелена салата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: