Агнешки флейки с чеснов сос

19/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешкo месо - 8 бр. флейки
  • моркови - 1 кг
  • чесън - 2 глави стар
  • магданоз - 2 връзки
  • бульон - 1 кубче
  • масло - 25 г краве
  • олио - 1 к.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в тиган с горещото олио флейките, посолете ги и ги поръсете с черен пипер.

След като ги извадите от тигана, изсипете в него 2 чаши вода, прибавете предварително разтворения в малко вода бульон и ситно нарязания чесън и оставете соса да ври 10 мин.

Прибавете маслото и наситнения магданоз.

Сервирайте готовото пържено агнешко, полято с чесновия сос.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: