Пиле, пълнено с риба

14/03/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете леко шарана, почистете го от костите и го намачкайте добре.

Добавете ситно нарязаните лук и магданоз, счуканите орехи, черния пипер и солта и разбъркайте.

Напълнете със сместа изчистеното и посолено отвътре пиле, зашийте го и го намажете отвън обилно с масло.

Сложете пълненото пиле в тава с малко вода и печете във фурна, като няколко пъти го обръщате и заливате с получения сос.

Поднесете ястието от печено пиле топло с картофена салата или майонеза.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар